Straten in Wilgendonk op de schop

0
848
(c) Google Streetview

PAPENDRECHT – Wie in de Elzenzoom, Berkenhof, Moerbeihof en Haagbeukhof woont, zal binnenkort merken dat deze straten opnieuw worden ingericht door de gemeente. Dit gebeurt in samenwerking met ingenieursbureau OmniformGroup. De openbare inrichting van de wijk is verouderd en het is dus tijd voor vernieuwing. De gemeente hecht veel waarde aan de inbreng van de bewoners. Daarom organiseert zij een inloopmoment op donderdag 25 januari tussen 16:00 en 18:30, waar bewoners kunnen aangeven wat zij belangrijk vinden bij de herinrichting van hun straat.

Buurman John en Buurman Leo
Tijdens de bijeenkomst kan men ook kennismaken met het team dat namens de gemeente en het ingenieursbureau aan dit project werkt. Het filmpje (via deze link) bevat een korte introductie van ‘buurman’ John, projectleider bij OmniformGroup, en ‘buurman’ Leo, teammanager bij OmniformGroup.

Zij wonen zelf ook in de omgeving en zijn op die manier bijna letterlijk als buurman betrokken bij dit project. Tijdens deze bewonersbijeenkomst heeft iedereen de gelegenheid om uitgebreider met hen en andere teamleden kennis te maken en zijn / haar ideeën te delen.