‘Oude’ bieb staat nog steeds leeg: wat kost dat?

0
212
Foto: Google Streetview

PAPENDRECHT – Het pand waarin tot eind 2022 de bibliotheek was gevestigd, staat sindsdien leeg. De fractie van Onafhankelijk Papendrecht (OP) heeft aan het college van B&W gevraagd waarom dit pand al ruim een jaar leeg staat en wat de kosten zijn die dit met zich meebrengt. Dit meldt de partij in een persbericht.

Inmiddels heeft het college een antwoord gegeven. In dit antwoord staat dat de kosten in totaal 127.000 euro bedroegen in 2023. Deze kosten zijn berekend op basis van huurprijs en servicekosten 2022 met indexering voor 2023. Volgens het college kan dit bedrag iets afwijken, omdat er wat variabele kosten zijn opgenomen in de eindafrekening van de servicekosten.

Op Papendrecht.net valt te lezen welke conclusie Ruud Lammers (OP) hieruit trekt.