Anti-PFAS actievoerders in Studio De Witt

0
251
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT/DORDRECHT – Ben Corino is zaterdag weer gastheer in een nieuwe aflevering van zijn radioprogramma Studio De Witt, al is de programmering zaterdag wel enigszins aangepast.

In het eerste uur is er aandacht voor FC Dordrecht met clubwatcher Corrado Francke, die vertelt over de laatste sportieve ontwikkelingen binnen de Dordtse voetbalclub. Ook droppen Sliedrechtse en Dordtse actievoerders tegen de PFAS- en GenX-lozingen voor de 200e keer vervuilde grond voor de poort van Chemours. Ditmaal zijn er politici van verschillende politieke partijen uit de Tweede Kamer en bekende bekende Nederlanders zoals arts Diederik Gommers bij aanwezig. Tijdens de uitzending zal presentator Ben Corino hen interviewen.

En vorige week zaterdagavond vond in het stadhuis van Dordrecht de Auschwitz Herdenking plaats. In deze aflevering van Studio De Witt een verslag van die avond. De hoofdgast in het tweede uur is Sanne Monster. Zij is singer-songwriter.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Via Drechtstad FM 97.5 wordt het programma uitgezonden van 16 tot 18 uur op zaterdagmiddag.