NLdoet: Grootste vrijwilligersactie van Nederland

0
167
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart doet Papendrecht mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Iedereen kan een steentje bijdragen en een maatschappelijke organisatie helpen met een klus. Meedoen kun in je eentje, maar nog leuker is het om samen met je sportclub, collega’s of familie te helpen.

Al 19 Papendrechtse organisaties hebben een NLdoet klus of activiteit geplaatst op de site van het Oranje Fonds. In totaal worden er meer dan 150 vrijwilligers gevraagd om deel te nemen. Helpende handen zijn welkom bij o.a.: Scouting van Brederode, Speeltuin de Zonnebloem en de WipWap, Volksuniversiteit Papendrecht, Gemiva, Muziekvereniging Excelsior, Kinderboerderij Papenhoeve en RIVAS De Waalburcht en De Wieken. Kijk op www.nldoet.nl voor alle klusinformatie en meld je ook aan voor een klus die bij je past.

Doe mee met je sportclub of collega’s
NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Door deelname aan NLdoet ervaren de deelnemers dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven plezier aan het belangeloos iets voor een ander te doen. Doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Vrijwilligerspunt Papendrecht roept alle inwoners van Papendrecht op om een leuke klus uit te kiezen en mee te doen. Dit geldt in het bijzonder voor ‘groepen mensen’, zoals een team van de sportclub of samen met collega’s. Zoek samen een leuke klus uit en help op 15 of 16 maart een organisatie door samen aan de slag te gaan!

Meer informatie of hulp bij aanmelden
Bij vragen of voor meer informatie helpt Vrijwilligerspunt Papendrecht je verder. Ook bij het zoeken van een klus. Neem contact op met Vrijwilligerspunt Papendrecht via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of
bel 078- 615 47 41.