PKC speelt gelijk tegen Fortuna

0
179

PAPENDRECHT – PKC ging zaterdagavond op bezoek in Delft bij Fortuna, de nummer 6. De wedstrijd eindigde in gelijkspel: 18-18.

Fleur Hoek scoorde als opening twee doelpunten voor de thuisploeg. In de 5e minuut was het Arjen van Houwelingen die het eerste punt voor PKC maakte. De Papendrechters bleven met gering verschil achter bij Fortuna, totdat Sanne van der Werff in de 25e minuut 11-11 op het bord liet zetten. De eerste helft eindigde in een voorsprong voor PKC van 11-13.

Waar in de eerste helft Fortuna steeds een kleine voorsprong had, gold dat in de tweede helft voor PKC. Toch bleek dat niet genoeg. In de 52e minuut scoorde Daan Preuninger voor de thuisploeg vanuit een strafworp en werd de eindstand bereikt.

Topscorer bij de heren was Richard Kunst met 6 doelpunten. Bij de dames was dit Fleur Hoek (Fortuna), ook met 6 punten.

Mede door dit gelijkspel staat LDODK nu op de eerste plaats, gevolgd door PKC. LDODK heeft 18 punten, en dat is een meer dan de Papendrechters.