Nieuwe voorstellingen in De Willem

0
135
Foto: Nick Franken (aangeleverd)

PAPENDRECHT – Er zijn weer nieuwe voorstellingen in Theater De Willem:

Ga mee op avontuur met Pietje Bell

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten.Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op.

Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Beleef een onvergetelijke dag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Pietje Bell is zaterdag 10 februari, om 14:30 uur, te zien in Theater De Willem.

Laatste kaarten Francis van Broekhuizen
Na hun succesvolle tournee van de voorstelling Bij twijfel hard zingen, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!

Ken je het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

De allerlaatste kaarten zijn beschikbaar voor haar voorstelling op zondag 11 februari, om 14:30 uur.

Kinderworkshop ‘Gezond snoep maken’ voorafgaand aan Boer Boris

Voorafgaand aan de voorstelling van Boer Boris kunnen kinderen meedoen met een interactieve workshop waarbij de kinderen zelf snoep kunnen maken. Snoepen is natuurlijk niet heel gezond en de meeste kinderen zijn er dol op! Sjef Torrie en mevrouw Snoep hebben een oplossing bedacht: we gaan in deze workshop gezond snoepen! Alle kinderen krijgen een eigen DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waarmee je in de foyer van De Willem van alles kunt maken. Misschien knutsel je een toffe snoepketting of een leuke lolly. Bijna zonde om op te eten!

Na de workshop kunnen de kinderen genieten van de voorstelling Boer Boris. Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op het toneel tot leven.

Sjef Torrie en Boer Boris zijn zondag 25 februari te zien in Theater De Willem. De workshop is om 13:30 uur en de voorstelling is aansluitend om 14:30 uur.