Praatpaal: hoe staat het met bouwplannen…

0
248

PAPENDRECHT – Praatpaal Papendrecht heeft dinsdagavond een aantal politici te gast. In het eerste uur praten we over de bouw van nieuwe woningen in Papendrecht.

RTV Papendrecht berichtte op 31 mei 2021: “Papendrecht is op dreef om in de komende jaren een behoorlijke woningopgave te realiseren. In de komende vijf jaar zullen er honderden nieuwe woningen worden gebouwd. In deze verdichtingsopgave bedient Papendrecht verschillende doelgroepen. Zo wordt er binnenkort onder andere gebouwd voor starters, sociale woningbouw en voor doorstromers.”

De fractie van Onafhankelijk Papendrecht wil weten hoe het nu staat met de bouwplannen in Papendrecht. Hier hebben zij vragen over gesteld. Dinsdagavond in het eerste uur praten we hier met Ruud Lammers en Karel Spitsbaard over door. Een van de projecten is heel zichtbaar: in Kraaihoek worden meer sociale huurwoningen gerealiseerd dan er afgebroken zijn.

In het tweede uur is er aandacht voor de gewenste nachtbus naar Rotterdam. Niels van Heteren (D66) praat erover. Ook komt de nieuwe Alphacursus ter sprake. Geen idee wat dat is? Luister naar Praatpaal!

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider. Het programma wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.