Hobbymarkt op 10 februari in De Palm

0
181
De hobbymarkt in 2023, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Wie een leuke/bijzondere hobby, vrijetijdsbesteding of verzameling heeft of iets dergelijks zoekt kan terecht op de hobbymarkt op zaterdag 10 februari. Deze is van 13.30 tot 16.30 uur in zalencentrum De Palm aan het Van der Palmpad. De toegang is gratis.

Op de Hobbymarkt laten mensen verschillende hobby’s en verzamelingen zien. Modelbouw, schilderen, zingen, muziek maken, stoomtreinen, origami, video’s maken en bewerken, breien, kaarten maken en nog veel meer activiteiten worden daar gepresenteerd..

Naast de inspiratie staat gezelligheid centraal. Men kan genieten van een kopje koffie of limonade met iets lekkers, of een rondje maken langs de kraampjes. De hobbymarkt heeft veel moois te bieden.

De gemeente stelt ook gratis kramen beschikbaar. Wie een kraam wil om zijn/haar hobby te laten zien, kan mailen naar idee@papendrecht.nl of bellen naar 14078 en vragen naar Lisette of Joanna.