Alzheimercafé op 22 februari

0
142

PAPENDRECHT – Op donderdag 22 februari organiseert Sterk Papendrecht weer een Alzheimercafé.

Tijdens deze avond is Sybren Kalkman, schrijver van het boek Voor altijd mijn liefje aanwezig. Hij was al 40 jaar gelukkig getrouwd met Dini toen zij de diagnose vasculaire dementie kreeg. Samen met de hulp van de kinderen en vele anderen is Dini zo lang mogelijk thuis verzorgd. Ze ontdekten dat er heel veel dingen wél konden. Sybren zal over zijn rol als mantelzorger vertellen en gaat daarover graag met de aanwezigen in gesprek.

Aanmelden
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze avond. Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Alzheimercafé bevindt zich in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sterk Papendrecht via tel: 078-6154741 of e-mail: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl