Molenlanden Zingt! met het koor Rejoice

0
125
Chr. Koor Rejoice, foto: aangeleverd

REGIO – Zaterdag 24 februari is er opnieuw een zangavond in de serie Molenlanden Zingt! met een collecte voor een goed doel. Deze keer gebeurt dat in de Hervormde Kerk van Brandwijk.

Op deze avonden worden samen met de aanwezigen bekende liederen uit diverse bundels gezongen. Psalmen, gezangen, opwekkingsliederen etc., afgewisseld met een orgelsolo en koorzang. De avonden duren ongeveer 1 uur.

Aan deze avond werken mee het Chr. Koor Rejoice uit Ridderkerk o.l.v. Jan Peter Teeuw. Het orgel wordt bespeeld door Jan Peter Teeuw en Peter Overduin presenteert en dirigeert de avond. Iedereen is van harte welkom om mee te komen zingen. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, onderzoek naar darmkanker.

Aanvang: 19.30.
Kerk open: 19.00 uur.
Toegang gratis.