Gezocht: ondernemers die minstens 50 jaar in Papendrecht gevestigd zijn

0
169
Foto: Oud-Papendrecht

PAPENDRECHT – Het nieuwe exemplaar van de boekenreeks Van Heerlijkheid tot Heden (nummer 8) zal geheel in het teken staan van ondernemers uit vervlogen tijden. In dit boekje reserveert de redactie van Oud-Papendrecht een aantal pagina’s voor een vijftal ondernemers die tot op heden nog steeds actief zijn in ons dorp. Voor het nieuwe boekje is de redactie dan ook op zoek naar ondernemers die minstens 50 jaar in Papendrecht gevestigd zijn.

Eind december overhandigde Sander Stevens het eerste exemplaar van Dijklopen tussen heden en verleden aan burgemeester Margreet van Driel. “Mooi dat de geschiedenis van Papendrecht op deze manier voor een groter publiek toegankelijk wordt gemaakt. Ik hoop dat er nog vele delen volgen”, liet ze weten. Na de overhandiging aan de burgemeester nam ook Kees de Bruin, oud-burgemeester die mede aan de wieg stond van de reeks ‘Van heerlijkheid tot heden’.

Foto: Oud-Papendrecht

Al is het boekje Dijklopen nog niet zo lang in de verkoop, plannen voor nieuwe delen zijn er volop. Deel 8 wordt inmiddels voorbereid. Dit deel verschijnt tegen het einde van de zomer en schetst een beeld van ondernemen in Papendrecht. Ondernemers die minstens vijftig jaar in Papendrecht gevestigd zijn, krijgen de gelegenheid hun geschiedenis in woord en beeld op een leuke manier tastbaar te maken voor publiek, eigen medewerkers en relaties. Een bronzen, zilveren en gouden pakket geeft ondernemers de kans om een aantal pagina’s te reserveren om de geschiedenis, mijlpalen, mensen en klanten te belichten en een aantal boekjes te ontvangen als relatiegeschenken. Met een oplage van 2000 stuks wordt ook deel 8 weer verkocht via de webshop www.oud-papendrecht.nl en via de vaste verkooppunten verspreid in Papendrecht. Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen via info@oud-papendrecht.nl.

Foto: Oud-Papendrecht