Karel Spitsbaard in Studio De Witt

0
260

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Studio De Witt is zaterdag opnieuw gevuld met allerlei nieuws. Een nieuw topstuk in het Dordrechts Museum, een Dordtse band, de prestaties van FC Dordrecht en de Dordtse nachtburgemeester Juno: tussen 10:00 uur en 12:00 uur hoor je het allemaal op Papendrecht FM.

In het eerste uur komen diverse actualiteiten voorbij. Van een aanwinst van het Dordts Museum tot het nachtleven in de binnenstad en van terugblikken op FC Dordrecht – VVV-Venlo tot een nieuw nummer van de Dordtse band De Plaag.

Hoofdgast in het radioprogramma is Papendrechter Karel Spitsbaard, docent aan het Willem de Zwijger College, die een boek heeft geschreven, getiteld Oma’s die katten eten.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Via Drechtstad FM 97.5 wordt het programma uitgezonden van 10 en 13 uur, met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel..