Vrije Baptisten Gemeente houdt Praise voor Albanië

0
118

PAPENDRECHT – Op zondagavond 3 maart om 19:30 uur organiseert een groep jongeren uit de Vrije Baptisten Gemeente in Papendrecht een swingende praise voor Albanië. Meezingers uit verschillende genres zijn gegarandeerd. Natuurlijk heeft de avond een Albanees sausje. Hoewel er vooral Nederlandse en Engelse liederen worden voorbereid, sluit de organisatie een Albanees refrein niet uit. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Voor wie wil is er ter afsluiting een drankje mét Albanese snack.

Zingen en getuigen
Tussen het zingen door vertellen een jongere én oudere Albaniëganger wat hun drijfveer is om zich in te zetten voor de kerk en mensen in dit Zuidoost-Europese land.

Collecte t.b.v. werkvakantie
Er wordt een collecte gehouden om geld in te zamelen voor de jongerenreis naar het dorp Maliq die start op 26 april. Het doel van deze werkvakantie is het bemoedigen en ondersteunen van de plaatselijke kerkgemeente en het uitdelen van Jezus’ liefde en praktische hulpmiddelen in de omliggende dorpen. De jongeren betalen zelf hun vliegtickets en ze verblijven in huis bij lokale gemeenteleden. Om de reis en benodigdheden hiervoor verder te bekostigen, organiseren ze geldinzamelingsacties, waarvan deze praise er een is.

Samenstelling band
De band is compleet met drums, piano, (elektrische) gitaar, basgitaar, saxofoon en harp en vier zanger(e)s(sen). En het allerbelangrijkst: de band is razend enthousiast om jou muzikaal te begeleiden tijdens deze praise voor het goede doel. De toegang is gratis en dat iedereen is welkom is. Of je iets kunt bijdragen aan de collecte, maakt daarbij niets uit.

Locatie: Poldermolen 7 (kerkzaal Vrije Baptisten Gemeente).
Datum: Zondag 3 maart.
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur, inclusief drankje en snack na afloop.