Volgspot Drechtstreek Februari

0
246


REGIO – ‘Volgspot Drechtstreek’ heeft ook deze aflevering een prijsvraag, waarmee kaarten te winnen zijn voor een voorstelling in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht op vrijdag 1 maart a.s., t.w. twee kaarten voor de voorstelling van cabaretier Piet van Eeghen met ‘De Verlichting Nabij’.

Aan tafel ontvangt Peter de Liefde Piet van Eeghen, die daarna live twee liedjes uit zijn programma ten gehore brengt. Jip Bartels en Lucas Schilperoort schuiven vervolgens aan, om te praten over ‘De Toneelmakerij’ en de voorstelling ‘Rijnreisje’, een muzikale en beeldende reis zonder grenzen voor jeugd&familie te zien op vrijdag 1 maart in de kleine zaal van Kunstmin.

We gingen op bezoek bij Dilana Smith voor een interview en een spontaan huiskameroptreden. Zij treedt vrijdag 1 maart op in theater De Willem met haar programma ‘Legendary Women Of Rock’.

Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde presenteert twee liedjes, Florian laat weer van zich horen, de agenda van de drie grote theaters wordt getoond en bijna tot slot…….De Prijsvraag!!