Internationaal succes voor Ritmisch Gymnastes van Olympia

0
89

HOOFDDORP – Tijdens de DreamCup in Hoofddorp hebben leden van GV Olypia meegedaan aan een internationale ritmische gymnastiek wedstrijd. Er waren deelnemers uit Ierland, Spanje, Litouwen, Duitsland, België en Nederland. De meiden van Olympia hebben hier hun individuele oefening met hoepel, bal en zonder materiaal laten zien. Zij namen negen medailles mee naar Papendrecht.

De ochtend wedstrijd werd uitgevoerd door de jongste meisjes van de selectie. Deze meisjes zijn tussen de 9 en 11 jaar oud. Emily Visscher eindigde als tweede bij de Benjamins B 2014, Liva van Orsouw werd eerste bij de Pre-junioren C 2013 en Jill van de Berg werd in deze categorie tweede. Bij de Pre-Junioren C 2012 werd Noémi Leihithu 5de en Regina Komandant 6de.

Bij de Junioren C 2011 werd Julia de Groot 3de en Marly Visscher werd 4de. Bij de Junioren C 2010 waren de eerste 5 plaats voor de meisjes van Olympia. Sienna van Dordregt werd 1ste, Anneloes Wemmers 2de en Yuliya Boon 3de. Net naast het podium eindigde Bo Paans op de 4de plaats en Isabel van de Ploeg werd 5de.
Aissa Coly nam de gouden medaille in ontvangst bij de Junioren C 2009. Amélie van den Burgh werd 3de en Mirjam Vroegindeweij werd 4de.