Bijeenkomst “De Kracht van Spel”

0
117

REGIO – Moeders uit de Drechtsteden met kinderen met autisme zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van Mama Vita op maandag 4 maart van 9.30 tot 11.30 in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Thema deze ochtend is “De Kracht van Spel”.

Spelletjes spelen is een fantastische manier om een sterke band op te bouwen tussen ouders en kinderen. Het gaat niet alleen om het winnen of verliezen, maar vooral om de kostbare momenten die je samen deelt. Ouders worden uitgenodigd om mee te doen met onze geweldige spellenochtend! We gaan samen een aantal spellen uitproberen en ervaren hoe leuk bordspellen kunnen zijn.

Naast het plezier dat spellen bieden, is ook te merken dat ze helpen bij het ontspannen en loslaten van de dagelijkse stress. Door je volledig te concentreren op het spel, kun je even alle zorgen vergeten en echt aanwezig zijn in het moment. Het is magisch hoe iets eenvoudigs als een spelletje spelen kan helpen om spanning te verminderen en positieve energie te laten stromen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je te ontmoeten in Kubiek!