De Kracht van Spel bij Sterk Papendrecht

0
86

PAPENDRECHT – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 6 maart van 9.30 tot 11.30 uur in De Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht. Thema deze keer is De Kracht van Spel.

Wist je dat spelletjes spelen een fantastische manier is om een sterke band op te bouwen tussen ouders en kinderen? Het gaat niet alleen om het winnen of verliezen, maar vooral om de kostbare momenten die je samen deelt. Naast het plezier dat spellen bieden, zul je merken dat ze ook helpen bij het ontspannen en loslaten van de dagelijkse stress. Door je volledig te concentreren op het spel, kun je even alle zorgen vergeten en echt aanwezig zijn in het moment. Het is magisch hoe iets eenvoudigs als een spelletje spelen kan helpen om spanning te verminderen en positieve energie te laten stromen.

SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Andere familieleden (denk bijvoorbeeld aan pleegouders, opa’s/oma’s) zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis.