Socialiteit BIELS is van start

0
224

PAPENDRECHT – Socialiteit BIELS is een veelbelovend concept voor het maatschappelijk leven in de Drechtsteden. De vrijwilligers van BIELS zetten zich in voor het bevorderen van het levensgeluk van mensen in het algemeen en van mensen waarbij het (even) tegenzit in het bijzonder. Hun doel is om de positieve dwarsliggers te zijn onder het spoor naar een betere toekomst voor hen die bereid zijn een stapje te zetten naar meer zelfredzaamheid en om verbinding, netwerk en zingeving te bieden. Zij willen mensen ook ondersteunen bij het zoeken naar passend werk en helpen om de weg te vinden in het oerwoud van regelgeving.

Socialiteit BIELS zal op korte termijn starten met activiteiten op 3 dagdelen per week waarop mensen die zich herkennen in de doelgroep, van harte welkom zijn op de locatie ‘LOEF’, onderdeel van Philadelphia Zorg, Markt 2 in Papendrecht. Er zullen activiteiten worden aangeboden zoals workshops, wandelingen, een gezellig samenzijn met ruimte voor een goed gesprek, gezamenlijk koken en eten en zijn bedoeld voor alle inwoners van de Drechtsteden.

Op zaterdag 2 maart en 9 maart is er een wandeling waarbij iedereen welkom is. De wandeling start om 9.00 uur bij ‘LOEF’ en wordt daar rond 11.00 uur afgesloten met een kopje koffie. Op zaterdag 23 maart is er een open dag waar inwoners van alle Drechtsteden welkom zijn voor kennismaking met BIELS.

De initiatiefnemers van BIELS zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om BIELS verder invulling te geven, zowel ondersteunend (achter de schermen), als gastvrouw/-heer, d.m.v. het geven van een workshop of het helpen bij de activiteiten. Bij interesse of vragen is BIELS bereikbaar via  contact@socialiteitbiels.nl      of 06-49420028