Papendrecht VR 1 wint twee keer

0
134

PAPENDRECHT – Na een winterstop van meer dan twee maanden hervatte Papendrecht VR1 op zaterdag 17 februari de competitie tegen Barendrecht VR2. Op het eigen Slobbengors werd de nummer laatst met veel moeite met 4-3 verslagen.

Een week later stond op het Gemeentelijk Sportpark Numansdorp met NSVV VR1 de nummer 2 uit de stand te wachten. Het eerste half uur overheersten de rood-zwarten die dan ook terecht de leiding namen. Na 35 minuten maakten de gastvrouwen uit het niets gelijk en kwamen vlak voor rust zelfs op 2-1 na een benutte strafschop.

In de tweede helft bracht trainer Herman Woudenberg twee jonge speelsters van MO17-1 binnen de lijnen die heel goed aansloten en al snel hun toegewezen plek binnen het team opeisten. Het spel werd feller. NSVV was er duidelijk op gebrand om te winnen om de aansluiting te houden voor het kampioenschap. Maar Papendrecht liet zich niet van de wijs brengen en wist op mentaliteit de punten mee naar huis te nemen. De eindstand was 2-3. Alle treffers waren van Chantal.