Appeltaart of boterkoek: Wim de leur in gesprek met Bjorn van Dijl

0
244

PAPENDRECHT – Het nieuwe programma van TV Papendrecht, ‘Appeltaart of Boterkoek, Wim de Leur in gesprek met….’ is positief ontvangen. De setting, bij de open haard in de huiskamer van Wim en Marianne de Leur, zorgt al direct voor een plezierige en ontspannen sfeer. Dat was ook goed te merken tijdens de eerste uitzending in februari, waarin Wim de Leur in gesprek ging met burgemeester Margreet van Driel. Ze voelde zich duidelijk op haar gemak en vertelde open over haar persoonlijk leven en haar werk.

In het programma komt iedere maand een meer of minder bekende Papendrechter aan het woord. Wie meent een geschikte kandidaat te kennen, kan deze per mail voordragen aan Wim de Leur, wjdeleur@gmail.com

Deze maand is Bjorn van Dijl te gast, de man achter de Willaerts Group. Met restaurants in Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is hij één van de grootste horecaondernemers in de regio. Ook hij gaat heel direct in op de vaak persoonlijke vragen van De Leur. Zijn escapades op diverse scholen, z’n bijzondere tijd bij de commando’s en z’n leerschool in de Amerikaanse horeca; het komt allemaal ter sprake.

Deze tweede uitzending is te zien van 4 tot en met 17 maart op het kanaal van TV-Papendrecht. Elke dag, de klok rond, op elk oneven uur.

De lokale zender is te ontvangen op Ziggo, kanaal 34, KPN, XS4all en Telfort, kanaal 1455 en op YouTube, simpel onder TV Papendrecht.