Korenconcert voor onderzoek darmkanker

0
115

REGIO – In Ridderkerk wordt op zaterdag 16 maart in de Ger. Kerk De Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10 een Korenconcert georganiseerd. De opbrengst is voor onderzoek naar darmkanker. Het bekende Inspire2liveChoir (165 leden) uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft daar opnieuw een concert.

Verder werken aan deze avond mee het Sikkerveers Chr. Mannenkoor en het Zederiks Chr. Mannenkoor o.l.v. Willem Nijhof, organist Johan den Hoedt, Jan Peter Teeuw op de vleugel, Jaap Klootwijk, slagwerk en sopraan Tania Ravelli.

Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, specifiek voor onderzoek naar darmkanker en uitzaaiingen.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 12,50 p.p. t/m 12 jaar gratis. Kaartverkoop: www.peter-overduin.nl én ’s avonds aan de kerk. Inl.: 06-40329257.