Boekenmarkt bij Excelsior op 29 en 30 maart

0
142

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 29 en zaterdag 30 maart a.s. organiseert Excelsior Papendrecht weer haar meerjaarlijkse boekenmarkt in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. De boekenmarkt is op vrijdagavond 30 maart toegankelijk van 18:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag 30 maart is de boekenmarkt geopend van 09:00 tot 14:00 uur.

De boekenmarkt van Excelsior Papendrecht is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht en mag zich met trots de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen. Liefhebbers van (streek)romans, thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken en Engelstalige boeken kunnen hun hart ophalen. Ook voor DVD’s voor regenachtige vakantiedagen en LP’s en CD’s voor de muziekliefhebbers is er een ruime keuze beschikbaar.