NL Doet bij Wijkvereniging De Kooy

0
88

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Wijkvereniging De Kooy maakt zich klaar voor deelname aan NL Doet, dit jaar op zaterdag 16 maart 2024. De vereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zowel dames als heren, die willen bijdragen aan het opfrissen van Wijkgebouw De Kooyker aan de Pieter Zeemanlaan 37a in Papendrecht.

Momenteel is men specifiek op zoek naar schilders die het schilderwerk zowel binnen als buiten het gebouw kunnen verzorgen. Als blijk van waardering wordt er voor alle vrijwilligers een lunch aangeboden, en wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens. De activiteiten beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur, maar deelname alleen in de ochtend of middag is natuurlijk ook mogelijk. Wij kijken uit naar een succesvolle NL Doet-dag en hopen op uw gewaardeerde deelname.

De wijkvereniging biedt diverse cursussen en activiteiten voor belangstellenden. Denk hierbij aan bingo, klaverjassen, klaverjastoernooien, spellenavonden, crea-middagen, twee wandelgroepen (één van 1 uur en één van een half uur), een boekenruilkast en een inloop koffie/thee ochtend.

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij bestuurlijke taken, buffetdiensten en andere werkzaamheden.

Wijkvereniging De Kooy is gevestigd aan de Pieter Zeemanlaan 37a (achter Gemiva en de Sportzaal). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. van den Bogt via het mailadres c.bogt@planet.nl.