Zilver voor de Benjaminsgroep Olympia

0
74

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Op zondag 3 maart namen de meisjes van de selectie Ritmische Gymnastiek in Franeker deel aan de eerste groepswedstrijd van het seizoen.De Benjamins startten deze ochtend om 8.00 uur. De groep, bestaande uit Emily Visscher, Enora Verveer, Julia van Stiphout en Vivian Kuik, mochten hun oefening Zonder Materiaal laten zien.

De jury beoordeelde dit met de hoogste uitvoeringsscore van de dag. Het artistieke deel miste nog wat punten, dus hier moet de komende tijd aan gewerkt gaan worden. De meisjes behaalden met elkaar een mooie tweede plaats.

Daarna was het de beurt aan de Senioren. Deze groep bestaat uit Alicia Lagewaard, Mirjam Vroegindeweij, Amélie van der Burgh, Sienna van Dordregt, Anneloes Wemmers en Julia de Groot. Zij lieten de jury een oefening met bal zien. De jury beoordeelde de oefening met een technische waarde van 6.00 punten, de hoogste score bij deze leeftijdsgroep. Helaas lieten de meiden wat punten liggen op de uitvoering,. Uiteindelijk werd de Senioren groep 5de. Een mooi resultaat.