Winkelcentrum Westpolder viert 50-jarig bestaan met giga-taart

0
237
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Op zaterdag 23 maart staat Winkelcentrum Westpolder in de schijnwerpers, want de ondernemers vieren het 50-jarig bestaan met een feestelijk evenement. Onderdeel daarvan is een gigantische taart.

Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom om samen een stuk te eten van een spectaculaire 50 meter lange taart, die speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt door Bakkerij Vlot. Er is gratis koffie en thee om het feest compleet te maken.

Om 10.30 uur zullen burgemeester Margreet van Driel, wethouder Sophia de Keizer, voorzitter van de winkeliersvereniging Edwin Kraaijeveld en René Voortmeijer directeur van eigenaar Van der Vorm Vastgoed Groep gezamenlijk officieel het jubileumjaar inluiden door de 50 meter lange taart aan te snijden.

Spaaractie
Op deze feestelijke dag gaat ook een spaaractie van start, waarbij men kans maakt op één van de 20 prijzen uit het prijzenpakket met een totale waarde van € 3.500. De actie loopt van zaterdag 23 maart tot en met zaterdag 4 mei. Het publiek kan drie kassabonnen van drie verschillende winkels in Winkelcentrum Westpolder verzamelen met een minimale totaalwaarde van € 50 en deze in de speciale envelop doen en deponeren in de inleverbus op het plein. De enveloppen zijn verkrijgbaar bij alle winkels.

Winkelcentrum Westpolder heeft inmiddels een mooie geschiedenis. In de jaren 60 begon het allemaal met de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk, waar het winkelcentrum in 1974 officieel werd geopend. Sindsdien heeft het winkelcentrum verschillende verbouwingen ondergaan, met als hoogtepunten de uitbreiding in 2005 en de vernieuwing van het exterieur en interieur in 2018. Hierdoor is niet alleen het winkelcomfort vergroot, maar draagt men ook bij aan een duurzamer winkelcentrum. Winkelcentrum Westpolder heeft altijd een belangrijke economische rol gespeeld in de wijk, maar is ook een ontmoetingsplek voor de gemeenschap en wil dat nog lang kunnen zijn.

De ondernemers van Westpolder hebben in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed Groep een feestprogramma georganiseerd en voor meer informatie kan men terecht op de website www.winkelcentrum-westpolder.nl