Open Dag bij Socialiteit BIELS

0
90

PAPENDRECHT – Socialiteit BIELS nodigt inwoners van de Drechtsteden van harte uit om deel te nemen aan hun open dag, een viering van gemeenschap en positieve verandering. Deze open dag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024, van 10:00 uur tot 14:00 uur op de locatie van Philadelphia Zorg aan Markt 2 in Papendrecht.

Een ieder is van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekkere kop soep nader kennis te maken met de missie en activiteiten van BIELS. Een organisatie die zich inzet om mensen zonder netwerk een netwerk te bieden en hen te ondersteunen op verschillende gebieden van het leven.

Socialiteit BIELS streeft ernaar om het leven van mensen fijner en onbezorgder te maken door het organiseren van diverse activiteiten, waaronder:
– Gezamenlijk Koken en Eten
– Ontspannen Wandelingen
– Hulp bij Werk en Communicatie.
– Sportieve Activiteiten:
– Gezamenlijk Opruimen van Zwerfvuil:

En natuurlijk bent u bij BIELS, al dan niet tijdens de activiteiten, van harte welkom voor een goed gesprek. Wilt u kennis maken met de mensen van BIELS, heeft u vragen over de activiteiten, bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of vindt u het gezellig om gewoon even langs te komen, u bent van harte welkom tijdens de open dag van BIELS.

Voor meer informatie over de open dag van Socialiteit BIELS kunt u contact opnemen via: contact@socialiteibiels.nl