Museum in Bleskensgraaf is gratis op 6 april

0
59

BLESKENSGRAAF – Zaterdag 6 april is Museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf gratis toegankelijk voor iedereen. Het is geopend van 10:00 tot 16:30 uur. Dit alles in het kader van de museumweek.

Voor deze dag zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd. In het kader van de huidige expositie Hoeden van Toen en Nu toont Adri Bezemer een serie hoeden van hout. Bovendien demonstreert hij de hele dag zijn hobby houtdraaien in de kuiperij. Ook zijn er handgemaakte kunstwerken van hem te koop.

Ook de foto’s van het 40-jarig jubileum die in de dorpen Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf/Brandwijk, Ottoland en Goudriaan zijn gepresenteerd, zijn te bekijken: de hele dag is er een doorlopende fotopresentatie.

Vanaf 10:30 uur kan men ieder uur in de middenkamer aanschuiven voor een mini high tea/mini high coffee. De kosten hiervoor zijn € 8,00 per persoon. Vooraf aanmelden is niet nodig. Verder zijn er streekboeken te koop voor kleine prijsjes.

Dit is een bericht van onze mediapartner Klokradio.