De Ruimte voor Jezelf Workshop van Evie’s Joy Factory

0
119
Spreekster Eveline Foto: aangeleverd

DRECHTSTEDEN – Moeders uit de Drechtsteden met kinderen met autisme zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van Mama Vita op maandag 8 april van 9:30 tot 11:30 in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Thema deze ochtend is Ruimte voor Jezelf.

Tijdens deze workshop vertelt Eveline ons meer over waarom het zo belangrijk is om aandacht voor jezelf te hebben, zeker als je in je gezin een zorgrol vervult. Zij helpt je om in beeld te brengen waar je behoefte aan hebt, waar je blij van wordt én ook waar je nu geen plezier aan beleeft. Ook ga je ontdekken hoe een eerste stap er voor jou uit kan zien, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Eveline houdt zich al jaren bezig met wat het betekent om helemaal jezelf te kunnen zijn. Uiteraard heeft zij daarin ook zelf de nodige stappen mogen zetten. Zij is moeder van 2 hoogbegaafde dochters, waarvan 1 dochter ook autisme heeft en begrijpt daarom heel goed dat aandacht hebben voor jezelf niet altijd even makkelijk is. Tijdens deze workshop deelt zij graag haar kennis en ervaringen met jou, zodat ook jij een stap vooruit kunt zetten.

Kortom, ben je toe aan wat aandacht voor jezelf, dan zien we je graag bij de workshop.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je 8 april te ontmoeten in Kubiek.