Molenlanden Zingt in Hoornaar

0
128
Urker Mannenkwartet Foto: aangeleverd

REGIO – Op zaterdag 6 april is er opnieuw een zangavond in de serie Molenlanden Zingt. Deze avond is in de Hervormde Kerk van Hoornaar.

Op deze avonden wordt er samen met de aanwezigen bekende liederen uit diverse bundels gezongen. Psalmen, gezangen en opwekkingsliederen, afgewisseld met een orgelsolo en koorzang.

De avonden duren ongeveer een uur. Aan deze avond werken mee het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats, het orgel wordt bespeeld door Jan Peter Teeuw en Peter Overduin zal de avond presenteren en dirigeren.

Iedereen is van harte welkom om mee te komen zingen. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, onderzoek naar darmkanker. Aanvang: 19:30. Kerk open: 19:00 uur. Toegang gratis. Wel is er een collecte. Inlichtingen.: 06-21843774.