Plaatsingspunten voor het NK Ritmische Gymnastiek

0
59
Foto: aangeleverd

UTRECHT – Op zaterdag 23 maart mochten de benjamins van Olympia Papendrecht weer naar Utrecht voor de 2de plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek.

De meisjes moesten een oefening Zonder Materiaal laten zien en een oefening met Hoepel. Vivian Kuik beet het spits af en liet twee oefeningen zien. Zij behaalde in een sterk deelneemstersveld een 8ste plaats. Daarna was het de beurt aan Emily Visscher. Zij eindigde net naast het podium op een 4de plaats. Daarna was het de beurt aan Enora Verveer. Zij eindigde op een 6de plaats. Alle drie de meiden staan er op dit moment goed voor om zich te plaatsen voor het NK in Ahoy.

Op zondag 24 maart mocht Lova van der Graaf naar Utrecht voor haar wedstrijd. Nu mocht zij haar oefening Zonder Materiaal en een oefening met Knotsen laten zien. Het is voor Lova de eerste wedstrijd op het hogere niveau ten opzichte van vorig seizoen. Ze eindigde nu op een 17de plaats.

De volgende wedstrijd voor de 1ste divisie meisjes is in het weekend van 11 en 12 mei in Deventer.

Foto: de prijsuitreiking van de Benjamins; Emily, Enora en Vivian.