Ideeën voor een (nog) beter Papendrecht gevraagd

0
65

PAPENDRECHT – Op 22 mei wordt in Papendrecht een zogeheten ‘awesome’ (Ned.:’geweldig’) avond georganiseerd. Dit is een initiatief is van Matthijs en Richard Ywema, Leon van den Dool en Corrie Middelkoop (beiden CDA).

Dergelijke avonden hebben al in meer steden in Nederland plaatsgevonden. De bedoeling is dat inwoners van Papendrecht hun ideeën voor een (nog) beter Papendrecht komen presenteren.

Alle ideeën zijn welkom: of zo’n idee met duurzaamheid en technologie te maken heeft, een gemeenschapsinitiatief is of dat het bijdraagt aan de kunst en cultuur in het dorp.

De persoon met het beste idee voor Papendrecht wint 1.000 euro. De initiatiefnemers verzamelen een groep van 20 sponsors die allemaal 50 euro inleggen. Wie de meeste stemmen van de sponsors krijgt, wint.

Aanmelden kan via beste.ideepapendrecht@gmail.com. Als jouw idee geselecteerd is, krijg je een uitnodiging om langs te komen op de ‘awesome’ avond op 22 mei om 20.00 uur. De avond vindt plaats in de kantine van de L&B groep, Veerweg 165 in Papendrecht