Vrije Baptisten organiseren ‘Paaspraise’

0
141
Foto: Google Streetview

PAPENDRECHT – De Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht organiseert op maandagavond 1 april (2e Paasdag) een Paaspraise. De band Ariose en de VBG-band zingen lofliederen die de betekenis van Pasen op een muzikale manier tot leven brengen.

Ook voor andere activiteiten het komend paasweekend zet de kerk in de wijk Molenvliet de deuren open. Op zondag 1e Paasdag is er een dienst om 10.00u en aanstaande vrijdag, Goede Vrijdag is er een viering om 19.00u.

Later in de maand zijn er ook andere activiteiten zoals een tweedehandskledingmark op zaterdag 13 april tussen 10.00u en 13.00u, iedere 3e dinsdagavond van de maand om 20.00u. Kreakroeg en iedere woensdagochtend Koffiemolen tussen 10.00u en 12.00u. Daar staat de koffie klaar staat voor een praatje en moment van ontmoeting. Alle activiteiten vinden plaats in het gebouw aan de Poldermolen 7.