Papendrecht beleeft eerste Bram Blom Cup toernooi

0
152
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op Tweede Paasdag werd op het Slobbengors de eerste editie gehouden van de Bram Blom Cup, vernoemd naar de erevoorzitter van vv Papendrecht. Het was een pupillentoernooi voor de JO7 tot en met JO10, waaraan 47 ploegen deelnamen. Vele vrijwilligers waren al vroeg aanwezig om het geheel in goede banen te leiden.

De kantine was de hele dag geopend. Op het Rood-Zwarte Plein stonden een buitenkeuken, een ijskar en techniekballenstand waar iedereen een techniekbal kon uitproberen en kopen. Het toernooi verliep perfect. Alle wedstrijden begonnen en eindigden op tijd. Het weer zat mee en iedereen heeft genoten.

Na alle wedstrijden in de poule vond de prijsuitreiking plaats door Bram Blom zelf. De poulewinnaars kregen een beker en iedere speler kreeg naast een medaille ook een cupcake en een zak snoep mee naar huis.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag, die volgend seizoen zal terugkeren.

Foto: aangeleverd