Veel optredens op Koningsdag in Papendrecht

0
384
Foto: aangeleverd


PAPENDRECHT – Koningsdag 2024 staat voor de deur en Papendrecht maakt zich op voor een feestelijke viering vol muziek, plezier en gezelligheid. Op zaterdag 27 april zullen traditiegetrouw twee podia verrijzen op de Markt in het centrum van Papendrecht en het Veerplein, voor de deur bij Willaerts, waar een serie artiesten en bands het publiek zal vermaken.

Ook dit jaar slaan de Willaerts Group, de gemeente Papendrecht en het Oranje comité de handen ineen voor Koningsdag. Op het Marktplein en op het Veerplein zal het feest losbarsten met optredens van SESSION, The Originals, Stevie-J en de resident dj’s van de Willaerts Group; Freek-F en Le Frini. Zij zullen het publiek trakteren op spetterende liveoptredens.

Meer informatie over de live bands is te vinden op www.willaerts.nl.