Excelsior en Dennis van Aarssen opnieuw in Theater De Willem

0
91
Dennis van Aarssen en Excelsior in 2023, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Na het succes van het eerste concert kondigt Het Groot Orkest van Excelsior hun tweede samenwerking aan met de Nederlandse crooner Dennis van Aarssen. Onder de titel Swing Both Ways belooft dit nieuwe concert een muzikale avond te worden gevuld met de tijdloze klanken van legendarische crooners. Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 14 juni in theater De Willem.

Dennis van Aarssen, die nationale bekendheid verwierf door zijn overwinning in The Voice of Holland, heeft sindsdien de harten van veel muziekliefhebbers veroverd met zijn onmiskenbare stem en charisma. Zijn onderscheiding met de prestigieuze Edison Jazz Award in 2020 bevestigt zijn status als een van de meest getalenteerde zangers van Nederland. Op 14 juni zal hij opnieuw schitteren naast Het Groot Orkest van Excelsior, onder leiding van dirigent Ruud Welle.

Swing Both Ways belooft een mooie avond te worden, waarbij het publiek wordt meegenomen naar de gloriedagen van crooners zoals Frank Sinatra en Tony Bennett. Van bekende hits zoals ‘Mister Bojangles’ tot tijdloze klassiekers zoals ‘Fly Me To The Moon’, het repertoire zal het beste van het crooner-genre omvatten. Daarnaast zal Dennis van Aarssen zijn eigen hits ten gehore brengen.

Het Groot Orkest van Excelsior staat bekend om zijn veelzijdigheid en vakmanschap, en zal tijdens deze avond zorgen voor de begeleiding voor Dennis van Aarssen. Samen zullen ze het publiek verrassen met een gevarieerd programma, waarbij muzikale uitstapjes en hoogtepunten elkaar afwisselen. Kortom, Swing Both Ways op 14 juni belooft een fijne avond te worden voor muziekliefhebbers in Papendrecht en omstreken.

Kaarten voor het concert zijn nu verkrijgbaar via www.excelsiorpapendrecht.nl en www.theaterdewillem.nl, of aan de kassa van theater De Willem (bij het Sportcentrum).