‘New to me’ tweedehands zomerkledingmarkt

0
101
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De Vrije Baptistengemeente Papendrecht organiseert op zaterdag 13 april een tweedehands kledingmarkt voor zomerkleding.

De zon gaat schijnen, het wordt lekker warmer, dus is het tijd om de kleding weer uit te zoeken. Sommige kleding is de klein of te groot en soms ben je gewoon uitgekeken op je kleding of draag je het simpelweg niet. Andere mensen kunnen heel blij worden gemaakt met deze kleding. Daarnaast is het aanschaffen van nieuwe kleding vaak een dure aangelegenheid.

Daarom willen de Vrije Baptisten iedereen de gelegenheid geven hun goeie tweedehands zomerkleding in te leveren en nieuwe (tweedehands) kleding aan te schaffen tegen mooie prijzen vanaf €1.

Op 13 april tussen 10 en 13 uur is er in de zaal van het kerkgebouw (Poldermolen 7) een tweedehands kledingmarkt, met kleding voor het hele gezin: vrouwen, mannen en kinderen.

Wie zijn zomergarderobe wil vernieuwen of verduurzamen op een maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste manier kan kleding inleveren op vrijdagavond 12 april tussen 7 en 9 uur ’s avonds. Wie dat doet, krijgt een tegoed, dat op zaterdag tijdens de kledingbeurs, kan worden besteed. Overigens mag de in te leveren kleding niet versleten of vies zijn.)