Wietske Pietersma, een avontuurlijk leven

0
175


PAPENDRECHT – Zondag 8 april start een nieuwe aflevering van de talkshow Appeltaart of Boterkoek, Wim de leur in gesprek met ….. Na burgemeester Van Driel en Bjorn van Dijl, is Wietske Pietersma zijn nieuwe gast.Wietske was jarenlang de stille kracht achter heel wat Papendrechtse evenementen en toch kennen de meeste Papendrechters deze dappere vrouw niet. En dapper is ze, omdat ze tekenslag na tegenslag wist te overwinnen, tot het moment dat het echt niet langer ging. Evengoed mag de manier waarop ze nu toch nog in het leven staat een voorbeeld zijn voor heel veel mensen.

Wie Wietske en haar avontuurlijke verleden wil leren kennen, moet beslist deze aflevering bekijken van deze al veel besproken talkshow op TV Papendrecht. De uitzending loopt van 8 tot 21 april, iedere dag op het oneven uur.