Wethouder knipt lint door en opent de kermis

0
131
Foto: Hans Hulswit / RTV Papendrecht

PAPENDRECHT – De Papendrechtse kermis is woensdagmiddag officieel geopend door wethouder Sophia de Keijzer. Zij deed dat door bij Clown Desalles een lint door te knippen. Wethouder Jan Dirk van der Borg moest toezien, want hem was het ‘niet gelukt’ het lint door te knippen, ook al had Desalles dit meerdere malen voorgedaan.

De belangstelling op deze eerste middag was groot. Vooral veel kinderen (vaak met ouders) waren op het evenement afgekomen. Het goede weer hielp een handje mee.

Foto: Hans Hulswit / RTV Papendrecht

Zaterdag zal de kermis van 13.00 tot 14.00 uur prikkelarm zijn. Dat betekent dat de attracties rustiger hun rondjes draaien, de flitslichten uit zullen staan en dat de muziek op een heel zacht volume zal worden gespeeld. Op die middag komen Angel en Stich om 16.00 uur naar de kermis voor een Meet & Greet.

De kermis duurt tot en met zaterdag 13 april.

Foto: Hans Hulswit / RTV Papendrecht
Foto: Hans Hulswit / RTV Papendrecht