Big Rivers in Studio De Witt

0
170
Foto: Hans Hulswit

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Diana Gerritsma is zaterdag de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt, dat van 9:00 uur tot 12:00 uur te horen is op Papendrecht FM 105. Gerritsma is actief bij Het Vogelnest in de Vogelbuurt en ‘t Staartje (op De Staart) in Dordrecht.

In het eerste uur komen verschillende actualiteiten voorbij. Zo gaat het over de landelijke prijs die het Big Rivers-festival afgelopen week kreeg uitgereikt, een Dordtenaar die gehavend uit een politiecel kwam en de wedstrijd van FC Dordrecht bij NAC Breda vrijdagavond.

Na de hoofdgast begint om 11:00 uur ‘De Politieke Stamtafel’. Daarin gaat het over het Tweede Kamerdebat over PFAS en Chemours, plus twee onderwerpen die in de Dordtse gemeenteraad werden besproken: de marktverordening en het AZC in Dordrecht.

Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 9 en 12 uur op Papendrecht FM 105 en Drechtstad FM 97.5. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1.