Papendrecht FM brengt finale Korfbal League live

0
393

PAPENDRECHT – In het Rotterdamse Ahoy speelt PKC de Korfbal Leaguefinale 2023 – 2024. Net als vorig jaar zal deze strijd gaan tegen DVO uit Bennekom.

Vorig jaar eindigde de wedstrijd in 33-20 in het voordeel van de Papendrechters, en hiermee won PKC haar 11e titel in het zaalkorfbal en de 4e sinds de invoering van de Korfbal League.

Mocht PKC de wedstrijd winnen, evenaart de club TOP, dat op vijf overwinningen in de Korfbal League staat. Kijkend naar de gehele geschiedenis van het zaalkorfbal is PKC absoluut recordhouder gevolgd door Fortuna uit Delft met 6 overwinningen. Voor DVO is het pas de tweede keer in de geschiedenis dat ze de zaalfinale hebben weten te halen.

Vanwege deze wedstrijd zendt Papendrecht FM 105 van 15.00 uur tot en met 18.00 uur een extra aflevering van Drechtsport uit. De wedstrijd zelf zal om 16.00 uur beginnen. In de studio is de presentatie in handen van Erik Vastenouw, en in Ahoy zijn Jeroen Jansen en Joris Houweling aanwezig voor de verslaggeving.