112-Nieuws: auto in brand en steekpartij

0
104
Beide incidenten waren op De Staart, foto: wijkagenten Reeland & Leerpark

DORDRECHT – Een auto is zondag op klaarlichte dag verwoest door een brand. Het voertuig stond geparkeerd op het Plein 1940/1945 in de Dordtse wijk De Staart.

De brandweer heeft het vuur geblust, maar de auto is compleet uitgebrand. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van de brand te achterhalen. Een politiewoordvoerder laat maandagochtend weten dat er nog geen duidelijkheid is of de brand is aangestoken of niet.

Steekpartij Dubbelstraat
Aan de Dubbelstraat, ook op De Staart in Dordrecht, is zondagochtend een steekpartij geweest. Daar zou een ruzie binnenshuis aan vooraf zijn gegaan. De politie heeft één persoon aangehouden en een mes in beslag genomen

Dit is een bericht van Corrado Francke.