Nieuwe ‘digitale voordeur’ van Waardeburgh

0
84

PAPENDRECHT – Begin 2024 zijn Present en Waardeburgh gefuseerd tot de nieuwe organisatie Waardeburgh. Hier hoort een nieuwe huisstijl en website bij. Maandag 15 april is deze gelanceerd. Naast een nieuwe website is er nu ook een ‘Werken-bij-Waardeburgh’-site speciaal opgericht voor (toekomstige) collega’s.

Nieuwe website
De nieuwe website is speciaal gericht op (toekomstige) ouderen en hun familie en mantelzorgers. Vanuit Waardeburgh wordt niet alleen zorg geboden, maar veel meer dan dat. Zowel op de locaties als in de zorg aan huis staat het welzijn van bewoners en cliënten voorop. Het is belangrijk om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven en voor zichzelf te zorgen met hulp van Waardeburg. Neem een kijkje op de website: www.waardeburgh.nl.

Speciaal voor (toekomstige) collega’s is er nu een werkenbijwaardeburgh.nl. Wat betekent het werken bij Waardeburgh? Op deze site vind men alle vacatures, informatie over de locaties, verhalen van collega’s en informatie over opleidingen en stage.

1 organisatie, 1 telefoonnummer
Vanaf vandaag is er ook een nieuw telefoonnummer waar iedereen terecht kan: 088 – 408 00 00. Mochten mensen nog een ‘oud’ nummer in hun telefoon hebben staan, ook dan wordt de telefoon voorlopig nog opgenomen.

Goede zorg voor morgen
Door de krachten te bundelen, werkt men aan meer stabiliteit, een gezonde positie in de regio en maakt men meer ruimte voor noodzakelijke vernieuwing. Gezamenlijk wil Waardeburgh wonen, welzijn en zorg bieden die nu en in de toekomst past bij de vraag van de ouder wordende mensen in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Met alle medewerkers en vrijwilligers zorgt men ervoor om de huidige en nieuwe bewoners en cliënten in de wijk een zo mooi mogelijke oude dag te geven.