Schrijver Karel Spitsbaard in Praatpaal Papendrecht

0
188

PAPENDRECHT – Op dinsdag 16 april gaat Praatpaal Papendrecht in gesprek met Karel Spitsbaard over schrijven, zijn uitgebrachte boek, passie voor taal en wat ervaringen in het leven met je doen en wat je daar als schrijver mee kunt. Onder de naam Carolus Spitsbaard heeft hij het boek Oma’s die katten eten uitgebracht.

Daarnaast zijn er weer de vaste onderdelen, zoals de column van Peter de Liefde en Keek op de Week.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website van RTV Papendrecht, de RTV Papendrecht app, in de ether op 105.0 en via uw digitale provider.