Socialiteit BIELS groeit

0
302
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Socialiteit BIELS meldt dat ze blijft groeien, met steeds meer mensen die zich aansluiten als vrijwilliger. Deze toename draagt volgens de organisatie bij aan een groeiend gevoel van saamhorigheid.

Op 13 april kwamen opnieuw deelnemers samen voor een lopend (v)uurtje, een activiteit die bedoeld is voor zowel de geoefende als niet-geoefende wandelaar, met als doel om in een gezellige sfeer en met goede gesprekken te genieten van de omgeving.

Op die dag hebben vrijwilligers van BIELS ook een start gemaakt met het opruimen van zwerfafval in de omgeving van de Markt. In slechts één uur tijd werd een aanzienlijke hoeveelheid afval verzameld, wat de inzet en toewijding van onze vrijwilligers en de noodzaak ervan benadrukt.

Daarnaast weten steeds meer mensen de weg naar BIELS te vinden voor hulp bij het vinden van passend werk en voor ondersteuning bij communicatie met overheden en andere instanties.

Meer activiteiten
De groei van het aantal vrijwilligers bij BIELS betekent dat er meer activiteiten op verschillende momenten kunnen worden georganiseerd, waardoor er een nog breder publiek kan worden bereikt en meer mensen kunnen worden betrokken bij de initiatieven van Socialiteit BIELS. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw activiteitenoverzicht, dat binnenkort zal worden gedeeld in de lokale pers en via de sociale media kanalen.

Het lopend (v)uurtje is wekelijks op zaterdagen en begint om 09:00 uur. Dat geldt ook voor het opruimen van zwerfvuil. De activiteiten starten vanuit onze locatie aan Markt 2. Na afloop kan worden nagepraat onder begeleiding van koffie en thee.

Voor het aanmelden voor het wandelen, het opruimen van zwerfafval maar ook voor meer informatie over Socialiteit BIELS en haar overige activiteiten, kan men contact opnemen via: contact@socialiteitbiels.nl of 06-4942 0028.