Olympia behaalt twee finaletickets

0
167
De Benjamins van Olympia, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag mochten de meisjes van de Benjamins Groep en de Senioren Groep van de selectie Ritmische Gymnastiek van Olympia naar Aalsmeer voor de tweede plaatsingswedstrijd groepen.

Als eerste mocht de Benjaminsgroep, bestaande uit Vivian Kuik, Enora Verveer, Emily Visscher en Julia van Stiphout hun oefening Zonder materiaal laten zien. Ze hadden hier de afgelopen weken hard op getraind en de moeilijkheidsgraad verhoogd. Dit was te zien aan de score, want zij kregen een 17.850 en mochten daarmee een zilveren medaille in ontvangst nemen.

’s Middags waren de Senioren aan de beurt. Onder leiding van coach Liliane lieten Amélie, Sienna, Anneloes, Alicia en Julia de Groot zien wat zij konden. Met 14.950 eindigden zij net naast het podium op een 4de plaats.

Beide groepen hebben zich met deze resultaten geplaatst voor de finale. Deze wordt gehouden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy Rotterdam op 23 juni.