112-nieuws: brand in visrokerij en botsing bij oprit naar N3

0
101
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – In een visrokerij aan de Debijestraat op het industrieterrein Dordtse Kil 2 in Dordrecht heeft in de nacht van maandag op dinsdag korte tijd brand gewoed. Hierbij is niemand gewond geraakt. De brandweer werd even na 22:00 uur gealarmeerd voor de brand.

Bij aankomst stond het pand al vol rook. In de omgeving waren ook grote rookwolken te zien. Na een uur had de brandweer het vuur onder controle.

Jongen met ‘vuurwapen’
De politie kreeg maandag een melding binnen dat er een jongen met een wapen was gezien in Hendrik-Ido-Ambacht. Ter plekke bleek het te gaan om een waterpistool. Omdat het waterpistool op een echt vuurwapen kan lijken en dus onder de Wet wapens en munitie valt, is het ‘wapen’ in beslag genomen.

Zo zag het waterpistool eruit, foto: politie Drechtsteden

Aanrijding oprit N3
Drie auto’s zijn maandagmiddag betrokken geweest bij een kop-staartbotsing in Dordrecht. Het ongeluk gebeurde rond vijf uur bij de oprit naar de N3 in de richting van Papendrecht, ter hoogte van het ziekenhuis.

De drie voertuigen hebben schade opgelopen. Een van de bestuurders is nog nagekeken in een ambulance. Verder kwam iedereen met de schrik vrij.

Dit is een artikel van Corrado Francke.