Familiedagen in het Dordrechts Museum in meivakantie

0
119
Foto: aangeleverd

REGIO – Wie nog op zoek is naar een uitje voor kinderen in de meivakantie, kan op 1 en 2 mei naar de Familiedagen komen in het Dordrechts Museum. Ga op dierenspeurtocht en vogelexcursie, volg een peutertour en schilderworkshop. Ontdek hoe leuk een museumbezoek met kinderen kan zijn. Verder is er een tekenfestijn, kun je je eigen button maken en is er een reuzenbellenblaas in de museumtuin en nog veel meer.

Op woensdag 1 mei zijn er speciale gasten aanwezig: de presentatoren van de Vogelspotcast. Ga mee op vogelexcursie met Gisbert van Baalen & Arjan Dwarshuis. Ook leest Arjan voor uit zijn boek Ronnie de Roerdomp. En kun je een kunst tour volgen van Gisbert.

Kinderen hebben zoals altijd gratis toegang. Voor volwassenen is de prijs dit weekend verlaagd naar 10 euro. Voor pashouders van de Dordtpas, Rotterdampas en Museumkaart is de entree ook gratis. Het volledige programma is te zien op www.dordrechtsmuseum.nl.