Opening hindernisbaan VV Papendrecht door Martin van Waardenberg

0
154
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De nieuw aangelegde hindernisbaan van VV Papendrecht zal op 4 mei worden geopend door Papendrechter Martin van Waardenberg.

De afgelopen maanden is bij VV Papendrecht gewerkt aan de aanleg van een hindernisbaan. De hindernisbaan zal in samenwerking met Bewust-Fit beheerd worden. Dit bedrijf zal trainingen verzorgen voor leden van de club maar ook voor derden. Men kan er onder meer terecht voor teambuildingevents en bootcamp.

De opening vindt plaats op zaterdag 4 mei om 13:00 uur. Martin van Waardenberg, geboren Rotterdammer, woont in Papendrecht en brak door als helft van het cabaret duo Waardenberg en de Jong. De regisseur, scenarioschrijver en acteur is onder meer bekend van Loenatik, Sesamstraat en films als De Marathon, Ome Cor en De Terugreis.

Men is van harte uitgenodigd om de officiële opening van de hindernisbaan met iedereen te vieren. Dit gebeurt op de eerste zaterdag van mei op sportpark Slobbengors, Anthony Fokkerweg 3.