Activiteiten Suppord in mei vakantie

0
54
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Kinderen en jongeren hoeven zich de komende meivakantie niet te vervelen. Suppord heeft namelijk weer een veelzijdig programma samengesteld met activiteiten die gratis zijn (zie flyer). Dit meldt Suppord in een persbericht.

Zo kun je op woensdag 1 mei van 12:30 – 14:00 uur een gekke Gekko komen maken met mozaïeken. Zal de sport en spelbus weer rijden van 15:00 – 17:-00 uur en zal er woensdag 1 mei een XXL versie zijn op het Molenveld aan de Wieklaan.

Behalve dat kinderen kunnen sporten en spelen met alles wat er in de bus zit, zal er ook een stormbaan en een springkussen zijn. Ook kunnen kinderen kennis maken met het dj’en en kunnen ze een korte dj les volgen.

De week wordt afgesloten met straatvoetbal, de inloop en het jachtseizoen, lukt het jou, om samen met een vriend of vriendin, 1 uur uit handen te blijven van de Hunters van Suppord??

Voor aanmelden voor één of meer activiteiten ga naar de website van Suppord www.suppord.nl.