Bijeenkomst thema: “Loslaten”

0
55
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 15 mei van 9:30 tot 11:30 uur in De Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht. Thema deze keer is “Loslaten”.

Tijdens deze workshop neemt Mathias Antersijn Van Stichting MEE ons mee in het thema “Loslaten”. We zullen gezamenlijk onze krachten bundelen door met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp. Wat betekent loslaten voor jou, welke dingen zijn er nodig om los te kunnen laten en in hoeverre kun je loslaten? Hoe zit het met het toekomstbeeld wat je had voor je kind? Kun je die bijstellen of loslaten? Deze bijeenkomst is een uitgelezen kans om te leren van elkaar en nieuwe inzichten en tools toe te voegen aan onze persoonlijke toolkit.

SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Andere familieleden (denk bijvoorbeeld aan pleegouders, opa’s/oma’s) zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl. De ouders van SamenSterk hopen je 10 april te ontmoeten.